Kaffe abonnement – Lille
 • Lille kaffeabonnement

Kaffe abonnement – Lille

260,00 kr. - 4 uger

Få 3 poser kaffe leveret hver fjerde uge.
Du vil modtage 3*250 g. friskristet specialkaffe hver fjerde uge.
Vi vil altid variere de kaffer vi sender – nogen gange er det kaffe fra vores nuværende sortiment, mens det andre gange vil være mikrolots og andre specielle kaffer.
Der er penge at spare ved at blive abonnent, men det kan du læse mere om nedenfor.
Kaffen er i hele bønner.

Ryd

Varenummer (SKU): A30-750 Varekategori:
000

Kaffe abonnement

Altid lækker kaffe derhjemme

Et abonnement på kaffe  har du sikret dig, at du altid har de bedste af Dynamo Kaffes kaffebønner hjemme hos dig selv.

Du vil blandet andet få mulighed for at smage særlige høste og sorter, som vi har udvalgt kun til vores kaffe abonnementer.

Spar penge

Ved hver levering sparer du mindst 67 kr. inkl. levering til din nærmeste GLS pakkeboks. Nogen gange vil besparelsen være meget større – helt op til 119 kr. pr. gang.
Ud over at spare penge på din kaffe, så vil der også være adgang til nogle tilbud, som kun er gældende for vores abonnenter.

Abonnement uden binding

Vi har ingen binding på dit abonnement og du kan altid opsige det.
Vi hæver pengene for dit abonnement tre dage før afsendelse af hensyn til planlægningen af vores produktion. I praksis vil det sige, at vi søndag aften kl. 22.00 gennemfører betalingen. Således at vi kan planlægge vores produktion og riste din kaffe mandag og tirsdag og sende den afsted til dig om onsdagen.
Det betyder at du helt indtil søndag aften kan nå at stoppe din kommende levering. Hvis du først opsiger eller pauser dit abonnement efter dette tidspunkt, så vil du modtage den kommende forsendelse, og derefter vil dit abonnement ophører eller blive sat på pause.
Hvis du har nogen ændringer til dit abonnement, så skal du blot logge ind på din konto her på siden. Det gør du i øverste højre hjørne. Her kan du både pause og annullere dit abonnement, ændre din leveringsadresse samt ændre det kort, hvorfra pengene skal hæves.

Levering

Vi sender din kaffe herfra hver fjerde onsdag og normalt vil du kunne afhente den i din nærmeste GLS pakkeboks dagen efter. Vi sender abonnementet ud næste gang i uge 42. Når vi sender kaffen afsted, så sender vi også en mail til dig med information om din nye kaffe – så kan du altid både se og læse mere om kaffen.

Du kan se vores forskellige abonnementer her

Tjek bloggen for brygguides og inspiration

Vi er i fuld gang med at skrive nye brygguides, optage nye videoer og programmere de sidste linier til Dynamo Kaffes nye blog.

Du kan allerede nu få et sneak peak her.

 

 

Kaffe abonnement

 

Hvilke kaffer:

Særligt udvalgte kaffer fra hele verden

Hvor meget:

3 * 250 g

Hvor tit:

Hver fjerde uge

Udsendelse i uge:

42, 46, 50, 2, 6 …

 • 100,00 kr.375,00 kr.

  Kaffe fra DR Congo – Bushushu

  Kaffen fra Bushushu er en vasket kaffe fra DR Congo. Det er en sød kaffe med en stor mundfylde og let syrlighed. Den smager af chokolade og modne æbler. Kaffen er i hele bønner. Mere info om kaffen herunder.
  100,00 kr.375,00 kr.
  100,00 kr.375,00 kr.
 • 94,00 kr.350,00 kr.

  Kaffe fra Brasilien – Fazenda do Cruzeiro

  Fazenda do Cruzeiro er meget balanceret med smag af chokolade, mandel og malt. Den har en flot frugtsødme og en balanceret syre. Det er en natural kaffe, som især udmærker sig ved at være meget velbalanceret og have en rund og blød mundfylde. Kaffen er i hele bønner. Mere info om kaffen herunder.
  94,00 kr.350,00 kr.
  94,00 kr.350,00 kr.
 • 100,00 kr.375,00 kr.

  Kaffe fra Tanzania – Sambewe

  Kaffen fra Sambewe er en klassisk vasket kaffe fra Tanzania med smagsnoter af mælkechokolade, tørret frugt og vanilje. Den har en balanceret sødme og en delikat syrlighed. Kaffen er i hele bønner. Mere info om kaffen herunder.
  100,00 kr.375,00 kr.
  100,00 kr.375,00 kr.
 • 94,00 kr.350,00 kr.

  Kaffe fra El Salvador – Finca Cerro Negro

  Kaffen har stor sødme, klar ren syre, lav bitterhed og en dejlig smag af brombær og lys chokolade. Den er meget juicy med en stor mundfylde. Det er en vasket kaffe. Kaffen er i hele bønner. Mere info om kaffen herunder.
  94,00 kr.350,00 kr.
  94,00 kr.350,00 kr.
HAR DU BRUG FOR HJÆLP