Kaffe abonnement – Lille
 • Lille kaffeabonnement

Kaffe abonnement – Lille

260,00 kr. - 4 uger

Få 3 poser kaffe leveret hver fjerde uge.
Du vil modtage 3*250 g. friskristet specialkaffe hver fjerde uge.
Vi vil altid variere de kaffer vi sender – nogen gange er det kaffe fra vores nuværende sortiment, mens det andre gange vil være mikrolots og andre specielle kaffer.
Der er penge at spare ved at blive abonnent, men det kan du læse mere om nedenfor.
Kaffen er i hele bønner.

Ryd

Varenummer (SKU): A30-750 Varekategori:
000

Kaffe abonnement

Altid lækker kaffe derhjemme

Et abonnement på kaffe  har du sikret dig, at du altid har de bedste af Dynamo Kaffes kaffebønner hjemme hos dig selv.

Du vil blandet andet få mulighed for at smage særlige høste og sorter, som vi har udvalgt kun til vores kaffe abonnementer.

Spar penge

Ved hver levering sparer du mindst 67 kr. inkl. levering til din nærmeste GLS pakkeboks. Nogen gange vil besparelsen være meget større – helt op til 119 kr. pr. gang.
Ud over at spare penge på din kaffe, så vil der også være adgang til nogle tilbud, som kun er gældende for vores abonnenter.

Abonnement uden binding

Vi har ingen binding på dit abonnement og du kan altid opsige det.
Vi hæver pengene for dit abonnement tre dage før afsendelse af hensyn til planlægningen af vores produktion. I praksis vil det sige, at vi søndag aften kl. 22.00 gennemfører betalingen. Således at vi kan planlægge vores produktion og riste din kaffe mandag og tirsdag og sende den afsted til dig om onsdagen.
Det betyder at du helt indtil søndag aften kan nå at stoppe din kommende levering. Hvis du først opsiger eller pauser dit abonnement efter dette tidspunkt, så vil du modtage den kommende forsendelse, og derefter vil dit abonnement ophører eller blive sat på pause.
Hvis du har nogen ændringer til dit abonnement, så skal du blot logge ind på din konto her på siden. Det gør du i øverste højre hjørne. Her kan du både pause og annullere dit abonnement, ændre din leveringsadresse samt ændre det kort, hvorfra pengene skal hæves.

Levering

Vi sender din kaffe herfra hver fjerde onsdag og normalt vil du kunne afhente den i din nærmeste GLS pakkeboks dagen efter. Vi sender abonnementet ud næste gang i uge 42. Når vi sender kaffen afsted, så sender vi også en mail til dig med information om din nye kaffe – så kan du altid både se og læse mere om kaffen.

Du kan se vores forskellige abonnementer her

Tjek bloggen for brygguides og inspiration

Vi er i fuld gang med at skrive nye brygguides, optage nye videoer og programmere de sidste linier til Dynamo Kaffes nye blog.

Du kan allerede nu få et sneak peak her.

 

 

Kaffe abonnement

 

Hvilke kaffer:

Særligt udvalgte kaffer fra hele verden

Hvor meget:

3 * 250 g

Hvor tit:

Hver fjerde uge

Udsendelse i uge:

42, 46, 50, 2, 6 …

 • 104,00 kr.385,00 kr.

  Kaffe fra Etiopien – Ayla

  Kaffen fra Arsosala er delikat med noter af jasmin og abrikos. Den er balanceret med en let frugtrig syrlighed, klar sødme og meget juicy. Det er en vasket kaffe. Kaffen er i hele bønner. Mere info om kaffen herunder.
  104,00 kr.385,00 kr.
  104,00 kr.385,00 kr.
 • 94,00 kr.350,00 kr.

  Kaffe fra Brasilien – Fazenda Sertao

  Fazenda Sertao er en balanceret og sød kaffe med smag af ristede mandler og krisebær. Det er en natural kaffe, som især udmærker sig ved at være meget velbalanceret og have en rund og blød mundfylde. Kaffen er i hele bønner. Mere info om kaffen herunder.
  94,00 kr.350,00 kr.
  94,00 kr.350,00 kr.
 • 94,00 kr.350,00 kr.

  Kaffe fra El Salvador – Finca Cerro Negro

  Kaffen fra Arsosala er delikat med noter af jasmin og abrikos. Den er balanceret med en let frugtrig syrlighed, klar sødme og meget juicy. Det er en vasket kaffe. Kaffen er i hele bønner. Mere info om kaffen herunder.
  94,00 kr.350,00 kr.
  94,00 kr.350,00 kr.
 • Kaffe fra Colombia - Finca Patio Bonito, Cauca
  Kaffe fra Colombia - Finca Patio Bonito, Cauca
  94,00 kr.350,00 kr.

  Kaffe fra Finca Patio Bonito, Cauca, Colombia

  Finca Patio Bonito er fra Cauca regionen i Colombia. Kaffen er sød med en stor afrundet mundfylde og smag af kokos og mælke chokolade. Det hele underbygges at den fine, balancerede vinøse syre. Det er er honey produceret kaffe. Kaffen er i hele bønner.
  94,00 kr.350,00 kr.
  94,00 kr.350,00 kr.
HAR DU BRUG FOR HJÆLP