Kaffe

Friskristet kaffe

Vi har altid et varieret udvalg af friskristet kaffe på hylderne. Fælles for dem alle er, at de giver dig en meget forskellig smagsoplevelse. Lige fra mørk chokolade og brun farin over solbær til lime. Fra fyldig og cremet til let og delikat.

De fleste af vores kaffer har vi købt i et tæt samarbejde med bønderne og vores betaling til dem afspejler altid den kvalitet, de har produceret. Vi arbejder på at skabe og styrke direkte, gennemskuelige og gensidige forhold med den enkelte bonde til gavn for kaffens kvalitet.

Med mindre der står noget andet, så kan vores kaffebønner bruges både til espresso- og til filterbrygning. Engang i mellem rister vi kaffer, som egner sig bedst til en specifik bryggemetode, men så vil det altid stå tydelig på posen.

Hvis du har brug for vejledning til hvilken kaffe du skal vælge, så skriv endelig til mig – så finder vi sammen den kaffe, som passer bedst til dig.

Klik og læs om de forskellige kaffe i vores nuværende sortiment herunder.

Få mere ud af din kaffe

Så tjek vores nye blog. Vi er i fuld gang med at skrive brygguides, optage nye videoer og programmere de sidste tilpasninger.

Du kan allerede nu få et sneak peak på bloggen her og vores youtube kanal her.

Kaffebønner

 

 

HAR DU BRUG FOR HJÆLP