Leveringsbetingelser

For private kunder gælder følgende:

Vi sender alle vores produkter fragtfrit inden for Danmarks grænser.

Levering sker med GLS. Ved køb for mindre end kr. 500,- pålægges der et ekspeditionsgebyr. Gebyret udgører kr. 45,- for levering til GLS pakkeshop og kr. 65,- , hvis der ønskes omdeling til din privatadresse. Ved køb for mere end kr. 500,- er der gratis levering til GLS pakkeshop eller du kan få leveret med omdeling for et tillæg på kr. 20,-.

Ved bestilling inden kl. 14.00 på hverdage pakkes og leveres varerne til distribution hos GLS samme dag således at du oftest har varerne dagen efter.

Ønsker du en ordre sendt til udlandet, Grønland eller Færøerne, kan dette kun ske efter forudgående aftale med Dynamo Kaffe Aps.

Skulle der mod forventning være fejl eller mangler i en ordre tilsendt fra os, bedes du kontakte os snarest muligt efter du har modtaget ordren.

Alle varer på dynamokaffe.dk er normalt lagervarer. Dog kan der, i enkelte tilfælde, opstå fejl, som gør at lageret ikke er 100 % korrekt opdateret og at der derfor kan komme en længere leveringstid. Er dette tilfældet vil du selvfølgelig blive kontaktet hurtigst muligt.

For B2B kunder med en gyldig samhandelsaftale gælder følgende:

Ved køb for mindre end kr. 2.000,00 er der et ekspeditionsgebyr på kr. 79,00. Alle priser er ekskl. moms og der tages forbehold for trykfejl og evt. udsolgte varer.

Husk at bestille din kaffe senest mandag kl. 12.00, så sender vi det herfra onsdag med GLS. Ved bestilling af udstyr inden kl. 12.00 på alle hverdage, så ekspederer og sender vi din ordre samme dag.

Med mindre andet er oplyst bliver alle B2B ordre leveret med omdeling til din erhversadresse af GLS.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP