Fri fragt til private ved køb for mere end 500 kr.
2 ugers abonnement
  • IMG_1825

2 ugers abonnement

175,00 DKK - 2 uger

Få 2 poser kaffe leveret hver anden uge.
Du vil modtage 2*250 g. friskristet specialkaffe hver anden torsdag.
Vi vil altid variere de kaffer vi sender – nogen gange er det kaffe fra vores nuværende sortiment, mens det andre gange vil være mikrolots og andre specielle kaffer.
Der er penge at spare ved at blive abonnent, men det kan du læse mere om nedenfor.
Kaffen er i hele bønner.

Ryd

Varenummer (SKU): A14-500 Varekategori:
000

Spar penge på hver levering!

Ved hver levering sparer du mindst 58 kr. inkl. levering til din nærmeste GLS pakkeboks. De gange, hvor vi sender nogle af de særlige mikrolots eller andre specielle kaffer ud i vores abonnementskasser, så vil besparelsen være meget større – helt op til 104 kr. pr. gang.
Ud over at spare penge på din kaffe, så vil du også komme til at smage nogle kaffer, som ikke indgår i vores almindelige sortiment. Der vil også være adgang til nogle ganske særlige tilbud, som kun er gældende for vores abonnenter.

Levering

Vi sender din kaffe herfra onsdag i lige uger og normalt vil du kunne afhente den i din nærmeste GLS pakkeboks om torsdagen. Når vi sender kaffen afsted, så sender vi også en mail til dig med information om din nye kaffe – så kan du altid både se og læse mere om kaffen.

Der er ingen binding

Vi har ingen binding på dit abonnement og du kan altid opsige det.
Vi hæver pengene for dit abonnement tre dage før afsendelse af hensyn til planlægningen af vores produktion. I praksis vil det sige at vi søndag aften kl. 22.00 gennemfører betalingen. Således at vi kan planlægge vores produktion og riste din kaffe mandag og tirsdag og sende den afsted til dig om onsdagen.
Det betyder at du helt indtil søndag aften kan nå at stoppe din kommende levering. Hvis du først opsiger eller pauser dit abonnement efter dette tidspunkt, så vil du modtage den kommende forsendelse, og derefter vil dit abonnement ophører eller blive sat på pause.
Hvis du har nogen ændringer til dit abonnement, så skal du blot logge ind på din konto her på siden. Det gør du i øverste højre hjørne. Her kan du både pause og annullere dit abonnement, ændre din leveringsadresse samt ændre det kort, hvorfra pengene skal hæves.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP