Det nye risteri

Det nye risteri
19. september 2019 Martin Herlak

Vi har i lang tid haft et ønske om at få bedre produktionsforhold i vores risteri og byggeriet er nu endelig i fuld gang. Risteriet bliver indrettet i en tidligere staldbygning som ligger i forbindelse med vores B&B på Ærø.

Det er et projekt, der har været længe undervejs, og der er stadig rigtig lang vej til vi er i mål. Stalden er bygget sidst i 1920’erne, så der er meget arbejde, der skal gøres. Ydervægge og tag får lov at blive stående, men alt andet er væltet/hugget op/savet ned og kørt væk.
Vi har valgt at gå så hårdt til værks for at kunne energioptimere bygningen bedst muligt, samtidig med at vi har haft et ønske om at bevare bygningens udvendige udseende.

Udover at få plads til et nyt risteri, så får vi også plads til nye trænings- og udviklingsfaciliteter. Dermed vil der også for alvor blive åbnet op for længerevarende kurser og træningsforløb. Vi glæder os utroligt meget til også at kunne tage den del af de nye faciliteter i brug, da det vil gøre det muligt at tilbyde både private og firmakunder skræddersyede læringsforløb.
Vi forventer at kunne producerer i det nye risteri i starten af 2020 og jeg vil også i løbet af processen ligge et par opdateringer op her på bloggen. Der er så mange fordele ved flytningen, men en af de mest åbenbare fordele er udsigten fra risteriet 🙂

HAR DU BRUG FOR HJÆLP