Fri fragt til private ved køb for mere end 500 kr.

Få din kaffe leveret

Få en fast kaffelevering
12. februar 2019 Martin Herlak
I Abonnement, Nyheder

Kaffe på abonnement.

Vores abonnementsservice er endelig kommet i luften og vi er glade for den fine velkomst, som den har fået.
Vi har introduceret to forskellige abonnements typer, hvor du kan vælge i mellem kaffe til såvel filter som til espresso.

Kaffen, vi sender ud, kan være fra vores nuværende sortiment, men du vil lige så ofte modtage helt særlige kaffer, som er købt hjem specielt til vores abonnenter. Det kan for eksempel være små partier, såkaldte microlots, af nogle helt unikke kaffer, som vi ikke normalt tilbyder. Du vil derfor aldrig modtage den samme kaffe 2 gange i træk, så der vil være masser af muligheder for at smage en helt masse fantastisk kaffe.

De to forskellige modeller, som du kan vælge imellem er:

14-dages abonnement:

Her får du leveret 2*250 g kaffe i hele bønner til en pakkeshop på onsdage i ulige uger.

Ud over at du får mulighed for at smage en masse helt virkelig gode kaffer, så sparer du også mindst 58 kr. hver 14. dag (inkl. levering) i forhold til at købe kafferne enkeltvis.

Vi hæver pengene søndagen kl. 22.00, da vi allerede begynder at riste og pakke kaffen mandag morgen. Det betyder også, at hvis du vil være med på vores 14-dages abonnement, så skal du tilmelde dig senest søndagen før inden kl. 22.00.
Du kan se vores forsendelsesdage her.

Månedsabonnement:

Hvis du tilmelder dig vores månedsabonnement, så modtager du 3*250 g kaffe i hele bønner den første onsdag i måneden.

Du sparer mindst 67 kr. hver måned (inkl. levering) i forhold til at købe kafferne i vores webshop.

Vi hæver pengene den sidste søndag kl. 22.00, da vi allerede begynder at riste og pakke kaffen mandag morgen. Derfor skal du også tilmelde dig senest søndagen før inden kl. 22.00 for at være med i den næste udsendelse af månedsabonnementet.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP