Fri fragt til private ved køb for mere end 500 kr.
Kaffe fra Finca Bella Vista, Cauca, Colombia
  • IMG_3690

Kaffe fra Finca Bella Vista, Cauca, Colombia

94,00 DKK350,00 DKK

Finca Bella Vista er både tørfermenteret og vasket, og det giver den en virkelig interessant smagsprofil. Der er både noter af modne kirsebær og krydret sukker samtidig med at kaffen har en flot syre til at afbalancere smagsindtrykket.
en glimrende repræsentant for alle de fremragende kaffer, der kommer fra Colombias Cauca region i disse år.
Kaffen er i hele bønner.

Clear

Varenummer (SKU): N/A Varekategori:
000

Kaffen

Sødme, syre og fyldig.

Kaffen fra Carlos’ Finca Bella Vista er en glimrende repræsentant for alle de fremragende kaffer, der kommer fra Colombias Cauca region i disse år.

Det er en enkeltmarkskaffe af typica sorten, som helt tydelig er plukket på det helt rigtige tidspunkt – sødmen er stor og ren, men stadig balanceret.

Kaffen er både tørfermenteret og vasket og det giver den en virkelig interessant smagsprofil. Der er både noter af modne kirsebær og krydret sukker samtidig med at kaffen har en flot syre til at afbalancere smagsindtrykket.

 

Farmen

Finca Bella Vista, Cauca, Colombia.

Gården Bella Vista ligger i den sydvestlige del af Colombia i Cauca regionen. Regionen er måske ikke så kendt som Nariño og Huila, men de bedste kaffer herfra besidder mange af de samme egenskaber; florale noter og en kompleks syrlighed til at afrunde kaffens sødme.

Finca Bella Vista er en lille gård ejet Carlos Gustavo Quira og hans kone. Størstedelen af gården ligger på et plateau i 1800 til 1850 moh. Carlos og hans familie har stor fokus på kvalitet fremfor kvantitet og der er stor opmærksomhed på kun at  plukke bærrene, når de er helt modne.

Bærrene fermenterer typisk 16 timer inden de bliver afskindet og vasket. Herefter bliver de lagt til tørfermentering i yderligere 16 timer inden de vaskes 3 eller 4 gange. Herefter tørres kaffen i 14 dage, hvor den løbende kvalitetssikres via ekstra håndsorteringer.

Det er den første kaffe, som vi har produktionsristet fra Cauca regionen, men det er helt sikkert et sted, som vi vil følge nøje pga. den gode og spændende udvikling.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP