Fri fragt til private ved køb for mere end 500 kr.
Kaffe fra Fazenda IP, Minas Gerais, Brasilien
  • Kaffe fra Fazenda IP i Brasilien
    Kaffe fra Fazenda IP i Brasilien

Kaffe fra Fazenda IP, Minas Gerais, Brasilien

94,00 DKK350,00 DKK

Fazenda Furnas er på mange måder indbegrebet af hvordan en rigtig god natural kaffe fra Brasilien skal smage.
Kaffen er meget balanceret med smag af ristet hasselnød og mælke chokolade.
Den har milde noter af kirsebær og en fint afstemt frugtsødme. Det er en natural kaffe, som især udmærker sig ved at være meget velbalanceret og have en rund og blød mundfylde.
Kaffen er i hele bønner.

Clear

Varenummer (SKU): N/A Varekategori:
000

Kaffen

Sød og blød brasilianer.

Brasiliansk kaffe fra Fazenda IP beliggende i den berømte region Minas Gerais. Kaffen er meget balanceret med smag af praline og ristet hasselnød. Den har milde noter af kaffebær og en fint afstemt frugtsødme. Det er en natural kaffe, som især udmærker sig ved at være meget velbalanceret og have en rund og blød mundfylde.

Det er ikke en enkeltmarkskaffe, men i stedet en udvælgelse af de bedste bønner af sorten Yellow Bourbon fra flere af Pereira familiens bedste marker. De gule bønner er manuelt sorteret fra efter dagens plukning og derefter behandlet for sig, som et enkelt parti.

Kaffen er en natural kaffe, hvilket vil sige at kaffebønnerne er bredt ud til tørring på store terrasser uden at man først fjerner frugtkød og -skind. Udfordringen med at producere natural kaffer er at de kan være svært at kontrollere fermenteringsprocessen, men i dette tilfælde er familien lykkedes med en kaffe, som på flot vis fremhæver kaffens sødme og fylde.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP