Fri fragt til private ved køb for mere end 500 kr.

Første kaffe fra Kirinyaga.

Thunguri, Kirinyaga, Kenya 2018
2. juni 2018 Martin Herlak
I Direct Trade, Kenya

Thunguri, Kirinyaga, Kenya 2018.

Vi har aldrig tidligere købt kaffe fra Kirinyaga regionen og dermed er det også første gang vi har købt kaffe fra Thunguri vådmøllen. Thunguri er en del af Kibirigwi kooperativet, som pt. består af 8 mindre vådmøller.

Vi er glade for også nu får mulighed for at præsentere en kaffe fra Kiriyaga regionen, som ligger på Mount Kenyas syd- og sydøstlige side. Det er helt sikkert et område, som vi vil udforske meget mere i fremtiden pga. stedets fremragende klassiske frugtrige Kenya kaffer.

Thunguri er grundlagt i 1958 og de har de seneste år arbejdet målrettet på at forbedre plukningen og eftersorteringen af kaffebærerne. De dyrker primært de klassiske sorter SL-28 og SL-34, med også en mindre andel af Batian.

I tidligere år har jeg også smagt nogle af kafferne fra Kibiriwi kooperativet, primært fra Nguguini, Mukangu og Thunguri, og der har været en tydelig kvalitetsforbedring de seneste 2 år.

Vi håber på at kunne tilbyde flere forskellige Kenya kaffer næste år, så jeg ser meget frem til at besøge dem igen i 2019 og følge den udvikling, der er igang.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP